Retouren

Retouren

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je producten dan heb je het recht je bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 7 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort.

Dit geldt uiteraard alleen als je de gehele zending retourneert. Bij een deelretour blijven de verzendkosten voor jouw rekening. De kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn wel voor eigen rekening en risico.

Je moet ervoor zorgen dat de producten ook daadwerkelijk aankomen. Afgeven kan ook. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via onze mail: linda@vrolijkatteljee.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat het retour is ontvangen terugstorten.

Garantie: Als je beschadigde of verkeerde producten geleverd hebt gekregen zijn de kosten van retourneren uiteraard voor onze rekening. Je moet beschadigde of verkeerd geleverde artikelen binnen 3 werkdagen aan ons melden.