Workshopmenu

Vrolijk Atteljee verzorgt een groot aanbod aan schilderworkshops. 
Ter plekke kan een keuze gemaakt worden uit de meeste workshops van onderstaand workshop menu.
Enige wat jij hoeft te doen is een dag en tijdstip uit te kiezen en wij garanderen je een gezellige creatieve ochtend/middag/avond!
Koffie/thee en versnaperingen inbegrepen. Je wordt volledig verzorgd :-).

Workshop dagen
woensdag 14.00 uur, donderdag 19.30 uur, vrijdag en zaterdag 10.00 uur of 13.00 uur of zondag om 13.00 uur. 
Overige dagen en tijden in overleg.

Minimaal aantal deelnemers is 4, dus bij minder inschrijvingen kan het zijn dat uw workshop verplaatst wordt.

Buiten ons vaste workshopmenu zijn er continu extra workshops. Deze komen op onze Social Media voorbij, dus like ons Facebook en Instagram account!

Locatie:
Alle workshops zijn geschikt voor jong en oud en vinden plaats in onze Freestyle Paintbar, Van Gijnstraat 11B te Rijswijk. Deze ruimte is maar liefst 800 m2 groot, waardoor we in deze Corona tijd heel ruim uit elkaar kunnen zitten. Iedereen heeft een eigen tafel.

Freestyle Painting:
Onze Freestyle Painting workshop vindt plaats iedere zondag om 14.00 uur. Andere dagen en tijdstippen in overleg. Ook voor deze workshop geldt minimaal 4 deelnemers.
Deze workshop is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes etc. 
Ook een leuk idee is om met jouw gezin 1 groot schilderij te maken voor in de woonkamer! Je betaalt dan slechts voor 1 workshop plus het upgradetarief van het gekozen canvas.
Meer info over deze workshop op www.freestylepaintbar.nl.

Reserveren@freestylepaintbar.nl of 06-15000852
(vermeld bij reserveren altijd uw telefoonnummer)
Betaling op de dag zelf.
Er gelden extra regels i.v.m. Corona.
Reserveren verplicht. Er vindt een gezondheidscheck plaats. Bij enige verkoudheidsverschijnselen of personen met Corona in uw omgeving: blijf thuis! Je wordt rechtstreeks naar jouw plek gebracht. Iedereen heeft een eigen tafel, de tafels staan heel ruim uit elkaar. Routing wordt gevolgd. 

De volgende workshops dienen van te voren worden aangegeven in verband met voorbereiding: Pop-Art, Acryl Pouring, Pastel op boekpagina, Zentangle, Tie Dye.